Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılan açıklamada Temmuz ayında ilan edilen görevde yükselme sınavı için açılan iki kadrodaki sınav ilanı için başvuru sonuçları belli oldu. Buna göre adayların başvuru sonucunda şartları taşıyıp taşımadıkları tespit edilerek listeler İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden adaylara duyuruldu.

BAŞVURU SONUÇLARINA İTİRAZLAR;

Programcı ve İstatistikçi unvan değişikliği sınavı başvurularına ilişkin yapılan açıklamada, başvuru listelerinde 5 gün içerisinde itiraz edilebilecek. itirazlar 11 Eylül 2018 tarihine saat 17:30'a kadar görev yapılan birimlere itiraz edilecek.

36 ADAYIN BAŞVURUSU RET EDİLDİ;

Programcı kadrosunda 38 kişi başvurusu kabul edilirken, 35 adayın başvuru şartlarını taşmadığı için başvuruları ret edildi. Başvurusu ret olan adayların MEB Onaylı belgesi eksik, Belge eksik, Son başvuru tarihi itibariyle MEB Onaylı belgesi eksik, Şartları tutmadığı için başvuru ret edildi.

İstatistikçi kadrosunda ise 19 adayın başvurusu kabul edilirken, 1 adayın mezuniyet durumu nedeniyle başvurusu ret edildiği belirtildi.

Sonuçlar için: http://www.iskur.gov.tr/duyurular/programci-ve-istatistikci-unvan-degisikligi-sinavi-basvurularina-iliskin-aciklamalar/

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim