Türkiye İş Kurumu istihdama yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor.

Aile, çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan İŞKUR'un geçtiğimiz gülerde 2019 yılı milli istihdama yönelik çalışmaları başlattığı duyuruldu. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'un katıldığı programlarda yeni personel alımlarına yönelik hedefler açıklandı. Ayrıca 2019 yılında yaşlı yılı ilan edildiği belirtilmiş ve bu yönde yeni çalışmaların yapılacağı belirtilmişti. Diğer yandan ev kadınlarının istihdamına yönelik ise yeni bir proje açıklaması geldi.

HANGİ ALANLARDA İŞLER OLACAK?

kadın istihdamını arttırma projesinde kadın çalışanlar evde yaklaşık olarak 3-4 saat gibi süre iş yaparak toplamda 800 Tl'ye kadar maaş alabilecekler. Bu işler ne tür işler olacağı hakkında yeni detaylarda mevcut. Buna göre nikah şekeri, bitki çayı paketleme, sabun, el toka kutulama, poşet katlama, cetvel seti hazırlama, küpe arkası takma, tırnak kutulama, mandal montajı, gömlek yakası dikişi, peçete halkası yapma gibi alanlarda işler olacak.

SMS OLARAK İLETİLECEK!

İŞKUR bu işlerden yararlanmak isteyen adaylara yönelik olarak İŞKUR kayıtlısı iş arayan olmak ve evde yapmaya uygun olan işler sms olarak iletilecek.

Bu alanlarda personel alımlarındaki gelişmelerden haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilir. İşin olsa sosyal medya siteleri üzerinden takip edebilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim