Adaylar, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanlığına bağlı Türkiye İş Kurumu büro memuru kadrosundaki memur alım sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmekler!

Bilindiği gibi İŞKUR Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatlarının personel ihtiyacının giderilmesi için büro memuru kadrosundaki alımlar için 4 Temmuz tarihinde başvuruları aldı. Bunun üzerinden çok zaman geçmesine rağmen sonuçların açıklanması adayların iş başvurularında plan yapamamasına neden olmakta. Adaylar gelecek sonuçları merakla takip etmekler. İŞKUR henüz resmi bir açıklama yapmadı ve adaylar ne zaman açıklanacağı ile ilgili resmi bir açıklama yapılmasını istemekteler.

İŞKUR'un yaptığı alımlardan sözleşmeli İş ve Meslek Danışmanı alımı için 18 Eylül tarihinde sonuçlar açıklandı ve kazanan adaylar belli oldu. Sözlü sınav tarihinde yapılacak mülakatların açıklanmasının ardından kesin adaylar belli olacak. İŞKUR büro personeli alımlarını da yakın zamanda açıklaması bekleniyor. İşin olsa ekibi olarak sonuçlar açıklanır açıklanmaz adayların bilgisine sunacağız. İşin olsa mobil uygulamasını indirerek sonuçlardan anında haberdar olabilirisiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim