İŞKUR sözleşmeli büro memuru kadrosundaki alımları için 21 Haziran tarihinde yerleştirme sonuçları açıklanmıştı.

Yapılan alımlarda yerleştirme sonuçları için yeni bir duyuru daha yapıldı. Buna göre İŞKUR sözleşmeli büro memuru asıl ve yedek kazanan adayları yakından ilgilendiren açıklamada asıl adayların belge teslimi yapmaları için 10 gün süre verildi. Adaylar sonuç sayfasındaki yerlere belirtilen tarihe kadar evrak teslim etmeleri istenildi.

Asıl olarak yerleşen adayların 26 Kasım tarihine kadar istenilen belgeleri elden teslim etmeleri gerekli olacak. Ayrıca 1 yıl içerisinde görevinden ayrılanlar için yedek ataması yapılacağı belirtildi.

Yedek adaylar her ay 1. ve 15. günü İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden açıklanacak. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamalar dışında ayrıca tebligat gönderilmeyecek.

İSTENİLEN BELGELER;

Dilekçe ( http://media.iskur.gov.tr/21403/ornekbasvurudilekcesi.docx )

Diploma aslı ya da onaylı örneği (noter, mezun olunan okuldan veya işkur kurumu tarafından yapılan onaylı örneği) varsa yüksek lisans belgesi aslı ya da yukarıda belirtilen şekilde onaylı örneği

Kpss sonuç belgesi

657 sayılı DMK 53. madde uyarınca sağlık raporu (psikiyatri bölümünden tek hekimli)

2 adet adli sicil belgesi

Mal bildirim formu ( http://media.iskur.gov.tr/21401/malbildirimformu.xls )

4 adet fotoğraf (6 ay içerisinde çekilmiş)

Güvenlik soruşturması formu 2 nüsha bilgisayar çıktısı ( http://media.iskur.gov.tr/21402/guvenlik-sorusturma-formu.xlsx )

İŞKUR Büro memuru alım sonuçları asıl yerleştirme sonuçları ile taban puanı için tıklayın

Belge teslimi için adresler: https://www.iskur.gov.tr/iletisim/

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim