3 Farklı ilan ile farklı kurumlar bünyelerindeki memur personel eksikliğini gidermek için ilan yayımlamışlardı. Yayımlanan ilana göre toplamda 682 personel alımı yapılıyor. Başvuru işlemleri geçen hafta itibari ile tamamlandı ve adaylar büyük heyecanla başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekliyorlar. Yayımlanan ilanların başvuru kılavuzlarına göre başvuru sonuçları Yarın açıklanacak. İlgili ilanlar hakkında sizlere biraz bilgi paylaşıyoruz. İşte detaylar.

İSKİ, TİSKİ VE TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 682 PERSONEL ALACAK

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilana göre 3 ilan ile toplamda 682 personel alımı yapılacak. Buna göre İSKİ ( İstanbul Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ) yayımladığı ilana göre 461 kişilik boş kadro ile memur alımı yapılacak. İlan için başvurular 03 Aralık 2018 tarihi itibari ile alındı ve 10 Aralık 2018 tarihi itibari ile sona erdi. Buna göre İSKİ Buna göre İSKİ Mühendis, Şehir Plancısı, Kütüpahaneci, Mimar, İstatikçi, Kimyager, Peyzaj Mimarı, Grafiker, Restoratör, Psikolog, Biyolog, Hemşire, Tercüman, Bilgisayar İşletmeni, Tekniker ve Teknisyen pozisyonlarına 461 memur personel alımı yapacak.

TİSKİ ise bünyesine 51 kişilik boş kadro ile farklı pozisyonlarda alım yapacak. Buna göre 51 kişilik boş kadro ile 2 Kimyager, 14 Mühendis, 20 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 7 Teknisyen, 2 Memur ve 5 Tekniker olmak üzere 51 kişi alacak. Trabzon Büyükşehir Belediyesi 170 kişilik boş kadro ile Ön Lisans veya Lisans Mezunu olan, 88 Zabıta Memuru ve 82 İtfaiye eri olmak üzere 170 memur alımı yapacak. Adaylar başvurularına 06 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlamışlardı ve 12 Aralık 2018 tarihi itibari ile sonlandırdılar.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANIYOR.

İlgili ilanlar için başvurular geçtiğimiz günlerde tamamlanmış olup adaylar şimdiden sonuçları beklemeye başladılar. Buna göre Sonuçlar 17 Aralık 2018 tarihinde ilgili ilanların resmi internet sitelerinde açıklanacak. İsmi geçen adaylar istenen belgeleri ilgili belediyelere teslim ederek Giriş sınavlarına katılabileceklerdir. 

Aşağıda sizlere verdiğimiz bağlantılar sayesinde başvuru sonuçlarının açıklanacağı sayfalara ve ilanların tam metinlerine ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

İSKİ İlanının Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız. Başvuru Sonuçları İse, basvuru.iski.gov.tr adresi üzerinden duyurulacaktır.

TİSKİ Personel Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız. Başvuru Sonuçları TİSKİ Genel Müdürlüğü web sayfasında ilan edilecektir.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 170 Memur alımı başvuru kılavuzu için Buraya Tıklayınız. Başvuru sonuçlarını ise .trabzon.bel.tr dresinden ilan edilecektir.

Sonuçlar açıklandığında anında haberdar olmak için Mobil Uygulamamızı indirerek anında haberdar olabilirsiniz.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim