İnternet kafeler ne zaman açılacak?

28 Mayıs Perşembe günü kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarda yeni normalleşme süreci boyunca faaliyete ne kaldığı yerden devam edecek olan açılacak işletmeleri tek tek açıklandı. 1 Haziran tarihi itibariyle pastaneler, restoranlar, spor salonları, kafeler, plajlar, müzeler ören yerleri, bahçeler, milli parklar, restoran, pastan,e Cafe  gibi işletmelerin çalışmalarına izin verilecek. fakat eğlence merkezi bölümlerinin açılışına izin verilmedi.

İNTERNET KAFELER;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan işletmeler arasında internet kafeler yer almadı. İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanacak  genelgeleri ile internet kafelerin de bu kapsamda olup olmayacağı belli olacak. Fakat bazı otellerin eğlence merkezi bölümlerini açılışa izin verilmemesi kararı ile düğün salonlarının açılışına ilişkin bir tarihin açıklaması internet kafelerin açılmasın bir müddet daha izin verilmemesi bekleniyor.

DÜĞÜN SALONLARI;

Düğün salonlarının 1 Temmuz tarihinde ve sonrasında açılması beklenmektedir. Öncelikle kır düğünlerine izin verilmesi ve ardından kademli olarak koronavirüs vaka tablosuna göre adımların atılması beklenmektedir. Düğün salonlarındaki kalabalıkların virüs yayılmasında çok risk taşıdığı için bununla iglili yeni çalışmaların yapılması beklenmektedir.

Editör: TE Bilisim