Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Emekli, şehit yakınları, gaziler, güvenlik korucuları dul ve yetim maaşı alanlara bayram ikramiye ödemelerinin 7 Nisan tarihinden itibaren başlayacağını duyurdu. Emekliler için tahsis numarasına göre ödeme tarihleri belirlendi. SSK tahsis numarasına göre bugünden itibaren ödemeler başladı. SGK ile Emekli Sandığı ve tüm takvimi için tıklayın

7 Nisan 2020 salı PTT açık mı? Gerek işsizlik maaşı alan vatandaşlar gerek emekli maaşı ve ikramiye ödemesi alacaklar ile Kargo hizmetini kullanacaklar bulundukları semtlerdeki şubelerin açık olup olmadığını merak ediyor. Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı yaptığı açıklamada bu konuda Baş Müdürlüklere tam yetki verdiğini çalışma saatleri de şubede çalışan personellerin yoğun trafiğe kalmayacağı şekilde düzenleyebileceklerini aktardı. Bu sebeple hangi şubenin açık, hangi şubenin kapalı olduğuna dair toplu bir bilgi bulunmamakta.

Vatandaşların en yakın Ptt şubesi iletim numarasından veya müşteri hizmetler numarası olan 444 1 788 ve [email protected] iletim mail adresinden bilgi alabilir. En yakın şube https://enyakinptt.ptt.gov.tr/Enyakinptt/

ÇALIŞMA SAATLERİ;

Hafta içi sabah 08:30 ile 12:30 öğleden sonra 13:30 ile 17:30 saatleri arasında açıklanan çalışma saatleridir. Koronavirüs COvıd-19 ile mücadele kapsamında şubelerde farklılık gösterebilir.

EVDEN İKRAMİYE ÖDEMESİ;

Emekli ikramiye ödemesi alacak olan vatandaşların sokağa çıkma yasağı nedeniyle ödemlerini bir yakını vasıtasıyla kimsesi bulunmayanların ise yapacakları başvurular ile kolluk kuvvetleri vasıtasıyla evden teslim edilebilecek.

Editör: TE Bilisim