İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile kış tarifesine geçtikleri duyuruldu. Bilindiği üzere kış ayları ve yaz aylarına göre tüm toplu taşıma araçları hareket saatlerinde güncelleme yapabilmektedir ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi de kış TÜM HABERLERİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ yaklaşmasından dolayı kış tarifesine geçtiklerini duyurdu.

İETT'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile bazı hatların kalkış saatlerinde değişikliğin yapıldığı belirtildi. Yani kış tarifesine geçilmesinden dolayı ücretlerde her hangi bir değişikliğin yapıldığına dair duyuru yapılmadı.

18 EYLÜLDE TÜM ARAÇLAR ÜCRETSİZ

İETT tarafından yapılan duyuru sonucunda kış tarifesine geçildiği belirtildiği gibi 18 Eylül 2017 tarihinde seferlerin ücretsiz olacağı da belirtildi. Buna göre İETT, İstanbul Otobüs AŞ, , Metrobüs, Tünel, Şehir Hatları Vapurları ile Özel Halk Otobüsleri, Metro İstanbul’a ait Metro, Hafif Metro, Tramvay ve Füniküler 18 Eylül 2017 tarihi 06.00 - saat 13.00 arası ücretsiz olacak.

Okulların ilk açılış günü olması vesilesi ile böyle bir kararın alındığı tahmin edilmektedir. İstanbul'da yaşayanlar yukarıda belirtilmiş olan toplu taşıma araçlarını 18 Eylül 2017 saat: 06.00 - 13.00 arasında ücretsiz olarak kullanabilecektir.

TÜM HABERLERİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim