Türkiye'nin farklı bölgelerinde taşeron olarak istidam etmekte olan işçiler bilindiği üzere taşeron yasası kapsamında kadro alacaktır. Buna göre taşeron işçiler kamuya geçebilmek için geçtiğimiz haftalarda müracaatlarını gerçekleştirdi. Başvuruların yapılması ile birlikte adaylar kurumlardan duyuru beklemeye başladı.

Başvuru yaptıkları kamu kurumlardan taşerona kadro başvuru sonuçları açıklanmaya devam ederken İşin Olsa ekibi olarak bizlerde anlık olarak tüm kurumları takip etmeye çalıştık ve taşerona kadro sonuçları açıklanan tüm kurumların listesini gün gün sizlere paylaştık. Buna göre son duyurular ile İETT ve Bursa Büyükşehir Belediyesi de taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıkladı.

REDDEDİLEN ADAYLAR DİKKAT!

İETT ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile taşerona kadro başvuru sonuçlarının açıklandığı duyurulurken isim listelerinin ilan edildiği ve kimlerin taşerona kadro sonucunda olumlu yanıt aldığı kimlerin ise reddedildiği belirtildi.

Taşerona kadro başvuru sonuçlarında reddedilen adayların ilgili kurumlara giderek üç gün içerisinde itiraz dilekçelerini vermesi gerekmektedir. Aksi halde adaylar için süre dolmuş olacak ve reddedilen adaylar kamu kurumlarına geçemeyecektir. Tabi itiraz eden adayların hepsinin kamuya geçeceğine yönelik bir bilgi de bulunmamaktadır.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
KABUL EDİLENLER
REDDEDİLENLER

İETT
Kabul Edilenler - https://goo.gl/XJAD1e
Reddedilenler - https://goo.gl/UkFwzR

Editör: TE Bilisim