İçişleri Bakanlığı resmi internet sitesinde taşeron kadro sınav sonuçlarına ilişkin yeni bir duyuru yapıldı. Personel Daire Başkanlığından açıklamasında yüzlerce işçinin kamu kurumlarında kadro alması için beklediği açıklama geldi.

Başvurusu kabul edilen adaylar 12 Mart ile 16 Mart tarihleri arasında sınava alınmışlardı. İçişleri Bakanlığı sınav değerlendirme komisyonları tarafından sınav sonuçlarının değerlendirilmesi sonucu kesin olmayan sonuçlar duyuruldu.

414 ADAY SINAVA GİRDİ.

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, Mahalli İd.Genel Müdürlüğü, Ab.Dış İliş.Daire Başkanlığı, Eğitim Daire Başkanlığı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığında görev yapan  414 taşeron işçi kadro sınavına katıldı.  Açıklanan listeye göre 6 aday sınav sonucu başarılı olamadı. 408 taşeron işçi kesin olmayan sonuçlara göre kadroya geçiş için girmiş olduğu sınavı kazandı. İtiraz süresinin tamamlanması ardından kazanan adaylar kadroya alınacak, Kesin olmayan listede kazanamayan adaylar ise sözlü sınavı sonuçlarına itiraz edebilecekler.

İTİRAZ SÜRECİ

Yapılan açıklamada adaylar kesin olmayan sonuçlara 29 Mart tarihine kadar itiraz edilebilecekler. "Kesin Olmayan Sınav Sonuç Listesine itirazlar, 28 - 29/03/2018 tarihlerinde (09:30-12:30/13:30-17:00) saatleri arasında dilekçe ile Personel Genel Müdürlüğü Evrak Şubesi Müdürlüğüne yapılacaktır." denildi.

Kesin omayan sözlü sınav sonuçları için tıklayın

Editör: TE Bilisim