Geçtiğimiz günlerde katılmış olduğu programda soruları yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polis özel harekat alımları hakkında yeni bilgiler paylaştı. Yeni alımların nasıl gerçekleştirileceği ve pöh alımı olursa çok sayıda mı alım yapılacak gibi soruların cevapları haberimizde...

BAKAN, YENİ PÖH ALIMI OLURSA SAYI DÜŞÜK OLUR!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni polis özel harekat alımı yapılırsa sayının düşük tutulacağını belirtti. Bunun nedenini ise şöyle açıkladı; yeni planlarımız arasında polis özel harekat alımlarını içeriden yanı görevde bulunan polis memurları arasından yapmak olduğu ve sınav açılarak pöh alımlarının karşılanacağını belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu sebeple polis özel harekat olmak isteyen adaylara da tavsiyede bulunacak, polis alımı sınavlarına katılarak, yapılan sınavları kazanmalarını tavsiye etti. Çünkü yeni alımların içeriden alınacağını, çok gerek olursa dışarıdan polis özel harekat alımının yapılacağını ve böyle bir alımda da sayının düşük olacağını belirtti.

BAKAN, POMEM ALIMLARINA DA DEĞİNDİ!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polis özel harekat alımlarının yanı sıra pomem alımlarına da değindi ve yeni alım çalışmalarının Ağustos sonu gibi biteceğini ve Ağustos sonu ile Eylül başı gibi ilanın yayınlanacağını belirtti ancak net bir tarih vermedi.

Editör: TE Bilisim