İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Emniyet Genel Müdürlüğü EGM her sene açık olan pozisyonlar için Polis Akademisi Başkanlığı aracılığı ile on binlerce farklı sınıflar için polis alımları gerçekleştirmektedir.

Buna göre bu sene en yakın 22. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM alımı yapılmış olup bu alımda normal polis memuru sınıfı için toplam 10 bin kişilik öğrenci alımı başvuruları kabul edildi. Buna göre 10 bin kişilik polis alımı başvuruları yapılmış oldu. Bu sene içerisinde yine polis alımı yapılması beklenirken kamuoyuna müjdeli haber Bakan tarafından geldi.

10 BİN POLİS ALIMI DAHA YAPILACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bilindiği üzere aralıklarla kamuoyuna konu hakkında açıklamalar yapmakta olup yeni yaptığı açıklamasında polis alımı müjdesi bekleyenlere müjdeli haberi verdi. Buna göre 2018 yılında 10 bin polis alımının daha yapılacağı belirtildi.

Ancak alımların hangi sınıf için yapılacağı yönünde her hangi bir bilgi verilmedi. Yine Polis Meslek Yüksek Okulu, Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM, Polis Amirleri Eğitim Merkezinden hangi eğitim kurumları için alımlarının yapılacağı ve Polis Özel Harekat PÖH alımı içinde kadro ayrılıp ayrılmayacağı konusunda bilgi verilmedi. İlan yayımlandığında www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin
Sosyal Medyadan Bizi Takip Edin