Hatay Vali Yardımcısı ve Afrinden sorumlu Tolga POLAT'ın Adana'da silahlı bir olaya karıştığı iddia edildi.

Adana ilinde meydana gelen olayda annesi ve kardeşinin de olduğu iki kişiyi silahla vurduğu ve olay sonucunda annesi ve kardeşinin vefat ettiği son dakika bilgisi olarak ajanslara düştü.!

Hatay Vali Yardımcısı Tolga POLAT'ın Kardeşi Adana ilinde Avukat olan Altuğ Polat ve Annesi İkbal Polat'ı ile tarışmaları sonucu silahlı olay meydana geldi ifade edildi. Zeytindalı harekatı bölgesi insani yardım koordinatörü olan Tolga Polat aynı zamanda Hatay Vali Yardımcısı olarak görev yapmakta.

TOLGA POLAT KİMDİR?

Mersin Tarsıus 1975 doğumlu. Eğitiminmi sırasıyla; Adana, 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünüle tamamladı.Askerliği; 1997 Ankara Polatlı’daki Topçu ve Füze Okulunda tamamladı. Görevleri;1998 yılında Maliye Bakanlığının Adana Defterdarlığı, Milli Emlak Müdürlüğünde Milli Emlak Memuru. 2000 İçişleri Bakanlığının Kaymakam Adaylığı olarak başladı. 

Kaykamlık görevlerini;  Mersin Kaymakam Adayı, Mülki İdare Amirlerliği mesleğine başladı. Adana-Yumurtalık ve Hatay – Altınözü İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerini yürüttü.2003 yılındaki Kaymakamlık Kursunu başarılı olarak tamamladı. Kurs sonrası, sırasıyla Adana-Aladağ, Kars-Susuz, Niğde-Çamardı, Hatay-Yayladağı Kaymakamlıkları, Bingöl ve Erzincan Vali Yardımcılığı görevlerini yaptı.

AYRINTILAR GELİYOR!

Editör: TE Bilisim