Hatay İskenderun'da meydana gelen olayda Polislere ateş açan bir şahsın yakalanacağını anlayınca kendini patlattığı ve çok sayıda yaralının olduğu iddia ediliyor. Sosyal medyada videolar dolaşıyor, bilgi geldikçe aktaracağız.

Polis, Jandarma Harekete Geçti

Hatay İskenderun'dan gelen bilgiye göre patlamanın olduğu noktaya çok sayıda polis, jandarma, ambulans, itfaiye ekiplerinin sevk edildiği ve bölgeye havadan da destek verilmeye başlandığı belirtiliyor. İlk belirlemelerde araçta, dükkanda, yolda ve motorsiklet üzerinde bulunan kişilerle beraber apartmanda yaşayan kişilerin yaralandığı belirtiliyor. Apartmanda yaşayan bir vatandaşın yorumuna göre deprem olduğu, yerin adeta sallandığı patlamanın çok şiddetli olduğunu belirtti.

Eş Zamanlı Yapıldı

Hatay'dan son dakika gelen yeni bir bilgiye göre Payas'ta Payas İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin denetim merkezine saldırı yapıldığı askerlerin karşılık verdiği ve bir askerin yaralandığı hastaneye kaldırıldığı, kaçan şahıs ya da şahısların ise İskenderun ilçesine doğru hareket ettiği ekiplerin ise peşine takıldığı belirtildi.

Emniyet Amirinede Aracına Ateş Açıldı

Hataydan gelen diğer bir sıcak habere göre eş zamanlı olarak Emniyet amirinin içerisinde bulunduğu araca uzun namlulu silahlar ile ateş açıldığı belirtildi. Üç olayın aynı zamanlarda yapıldığı, bunun planlı bir eylem olunduğu üzerinde duruluyır. İçişleri Bakanlığı ve tüm kuvvet komutanlıkları konu üzerinde acil toplantılar yapmaya başladı.

Editör: TE Bilisim