Türkiye'nin 81 ilinde şubesi bulunan kamu bankalarından biri olan Halkbank'ta "gişe görevlisi" kadrosunda görev yapmak isteyen yüzlerce kişi geçtiğimiz haftalarda online olarak başvurularını yaptı. Halkbank personel alımı başvuruları değerlendirilmesinde başvurusu kabul edilen adaylar sınava davet edildiler. 13 Ekim tarihinde saat 14:00'da gerçekleştirilen sınavda bazı aksaklıklar olduğunu belirten adaylar sosyal medya üzerinden seslerini duyurdu. Halkbank’ın yaptığı açıklama sonrası 20:00'a kadar sınava giriş yapılabileceği belirtildi.

HALKBANK BAŞVURU ŞARTLARI;

24 ilde gerekleşen Banko Hizmetleri Asistanı Görevlisi alımlarında açıklanan başvuru şartlarında; Yaş şartında en az 18 yaşını tamamlamak ve eğitim şartında lisans mezunu olmak gerekli olacak. Askerliğini tamamlamış olmak ya da 2020 yılına kadar ertelemiş olmak gerekli olacak.

HALKBANK SINAVI 14 EKİM SAAT 14:00'A KADAR SÜRECEK

İşin olsa sitemizde 14:00'da yapılan sınavda erişim problemleri nedeniyle giriş yapılamadığını belirtmiştik. Halkbank'tan adaylara yapılan duyuruda 20:00'a kadar giriş imkanı olacağı ilan edildi. Sınav süresinin tamamlanmasına rağmen internet ortamında sınava girmeye hak eden yüzlerce aday telefi sınavı yapılıp yapılamayacağını merakla sormaktalar.

Telafi Sınavı ile ilgili gelişmeler olduğuna aktarmaya devam edeceğiz.

ÖZEL BANKALARA BANKACI ALIMLARI

Bankaya Üniversite Öğrencileri İçin Kaşif Alımı: Kuveyt Türk Bankası kariyer portalı üzerinden yaptığı açıklamada kaşif alımı yapacağını belirtti. Buna göre üniversiteyi tamamlayan kaşifler Bankanın yönetim kadrosunda görev yapabilecekler. İlana erişmek için tıklayın.

Lise Mezunu Bankacı Alımları: Denizbank, TEB, Kuveyt Türk Bankalarına Lise mezunu yüzlerce istihdam sağlanacak. Özel bankalara Tecrübe şartı olmadan başvuru yapılabilecek. Detaylar için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim