Halkbank'ın 2017 yılının ilk çeyreğinin sonuna kadar toplam bin kişilik memur personel alımının tamamlanacağı belirtilmiş. Adaylar merak ile Halkbank'ın kamuoyuna resmi internet sitesi aracılığı ile memur alım ilanı yayımlaması beklemekteydi fakat halen Halkbank'tan memur personel alım ilanı yayımlanmadı.

Buna göre Halkbank tarafından yapılan açıklama ile müfettiş yardımcılığı, iç kontrolör yardımcılığı, uzman yardımcılığı, BT uzman yardımcılığı ve servis görevlisi pozisyonları için Mart sonuna kadar bin kişilik alımı tamamlaması beklenmekteydi.

500 MEMUR ALIMI YAPILIR MI?

Halkbank bilindiği gibi 2016 yılının sonunda 500 kişilik alım yapmıştı. Bu alımları da içine katarsak Halkbank'ın en az 500 kişilik yeni bir alım ilanı yayımlaması beklenmektedir. Fakat Halkbank'tan her hangi bir alım ilanı duyurulmadı.

VARLIK FONU ALIM İLANINI İPTAL Mİ ETTİ

Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda alınan son dakika haberi ile pek çok kamu kurumu Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketine devir edilmişti ve devir edilen kurumlardan bir tanesi de Halkbank idi.

Şimdi adayların akıllarında tek bir soru var. Ancak Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketi alımları iptal mi etti. Mart ayının ikinci haftası bitti ve şu ana kadar çoktan alım ilanlarının yayımlanması beklenmekteydi bu yüzden alımların büyük bir ihtimal ile ertelenmiş olacağı düşünülmektedir.
Editör: TE Bilisim