Geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuru ile Halkbank'ın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yılın ilk çeyreğinde bin kişilik memur personel alımını tamamlayacağını duyurmuştu. Ancak yılın üçüncü ayına girmemize rağmen hala Halkbank memur personel alımı ilanı yayımlamadı.

Bin kişilik memur personel alımının yılın ilk üç ayına dağıtılarak yapılması ve toplam bin kişilik alımın yapılması beklenirken Mart ayına gelmemize rağmen halen Halkbank memur personel alım ilanı yayımlamadı. Peki alımlar iptal mi oldu? Mart ayında ilan yayınlanacak mı?

Alımlar İptal Mi Oldu?

Halkbank cephesinden yılın ilk çeyreğinin sonunda bin kişilik memur personel alımının tamamlanacağı duyurulmuştu ancak Mart ayının neredeyse ikinci haftası bitmek üzere fakat halen aktif olarak ilan yayımlanmadı ve duyuru da yapılmadı.

Halkbank tarafından duyuru da yapılmadığı için alımlar iptal olmuş olabileceği düşünceleri akıllara gelmektedir. Ancak yine de alımların yapılacağı tahmin ediliyor.

BU AY İLANIN YAYIMLANMASI GEREKİYOR

Halkbank'ın açıklamasına göre ilk çeyreğinin sonunda alımların tamamlanacağı duyurulmuştu. Yani Mart ayının dördüncü haftasında bin kişilik memur personel alımlarının tamamlanması gerekiyor.

Bilindiği gibi birde müracaat süreleri olacak bu yüzden Halkbank'ın eğer yılın ilk çeyreğinde memur personel alımlarını tamamlamak istiyorsa şu günlerde mutlaka personel alım ilanını yayımlaması gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim