Ülkemizde bilindiği üzere bekçi kadrosu yeniden gündeme gelmeye ve ilanlar yayımlanmaya başlandı. Öyle ki hem kamu kurumları hem de özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bekçi alımı gerçekleştirebilmektedir. Hakkari ili için yayımlanan 13 kişilik bekçi alımı hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Buna göre ilan Türkiye İş Kurumu İŞKUR'a yönlendirilmiş olup ilgili ilan Hakkari İl Özel İdaresi Sümbülsan Taahhüt Ticaret Limited Şirketi tarafından yayımlanmıştır. Peki adaylar 13 kişilik bekçi alımına nasıl başvuru yapabilir? Aranan şartlar nelerdir? Tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Hakkari İl Özel İdaresi Sümbülsan Taahhüt Ticaret Limited Şirketi tarafından yayımlanan ilan ile 13 bekçi alımı yapılacağı öğrenildi. Peki bekçi alımına kimler başvuru yapabilir? En az ilkokul mezunu olmak, son 6 aydır Hakkari ilinde ikamet ediyor olmak, her hangi bir işte çalışmıyor olmak, sağlığı iş yapmaya engel olmamak, 18 yaşından gün almış olmak, emekli olmamak, 657 sayılı devlet memurları kanunundaki şartları taşıyor olmak şartları aranmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Hakkari İl Özel İdaresi Sümbülsan Taahhüt Ticaret Limited Şirketi tarafından kamuoyuna yayımlanan ilan ile toplam 13 bekçi alımı yapılacağı belirtildi. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların ilan da verilen adrese başvurularını gerekli evraklar ile 9 Haziran 2018 tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir. İlan detaylarını aşağı bölüme ekliyoruz.

RESMİ İLAN BURADA