Hürriyet'in sivri dilli yazar'ı Ahmet Hakan'ın uğradığı saldırı sonunda vücudunda kırıklar olduğu tespit edildi.Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı Ak Parti'liler olmak üzere bir çok kesimden kınama geldi.Saldırıya karıştığı sanılan 4 kişiden 3'ü yakalanmıştı.Sabah saatlerinde 4'üncü kişinin yakalandığı öğrenildi.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, İstanbul'daki evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan Ahmet Hakan'ın vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi. Ahmet Hakan, Sabah saatlerinde taburcu edilirken, saldırıyla ilgili önce 3 kişi gözaltına alındı, sabah saatlerinde 4'ncü saldırgan da yakalandı.

Gökçek de kınadı


Zaman zaman sosyal medya hesabı üzerinde Ahmet Hakan ile atışan Gökçek, yapılan saldırıyı kınadığını belirtti. Gökçek Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınıyorum. Şiddet hiçbir şekilde meşru gösterilemez. Geçmiş olsun sana Ahmet" ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan'a saldırı olayının ardından AK Partili Abdurrahim BoynukalınTwitter'dan bir açıklama yaparak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Abdurrahim Boynukalın, saldırı haberinden birkaç saat sonra Twitter'da bir açıklamada bulunarak, olayla alakalarının olmadığını ifade ederken Ahmet Hakan'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
"Bizim duruşumuz ve geçmiş olsun mesajı" şeklinde yaptığı paylaşımda Boynukalın: ''Tarihinde asla şiddete bulaşmayan tertemiz bir hareketiz. Ne eli taşlı, sopalı insanlarla gazete camı indirecek kadar çapulcuyuz ne de evinin önünde dört kişiyle gazeteci dövecek kadar kalleşiz'' dedi.Hürriyet

Editör: TE Bilisim