Taşeron kadrosu için Hak İş başkanı Mahmut Arslan, önemli açıklamalarda bulundu. Hak İş Başkanı Mahmut Arslan, taşeron konusunda ilk günkü gibi aynı yerde ve aynı düşüncede olduklarını ifade etti.

Hizmet-İş Malatya şubesini 7 olağan genel kurul toplantısına atılan Hak İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, yapmış olduğu konuşmasında bulunan sendikaların sayısal olarak önemli bir çoğunluğu olduğunu dile getirdi.

Son günlerde konuşulan taşeron kadrosu için açıklamalarda bulunan Arslan,” bu konuda biz iyi niyetliyiz. Derdimiz belli, biz üzüm yemek istemiyoruz. Bizler bu taşeron konusunu en iyi bilenlerdeniz. Ülkemizin ekonomik karşılığını ve  yaşananları arayacağını mali durumunu biliyoruz”dedi.

Kafasında taşeron konusu hakkında arka arkaya açıklamalar yapan Arslan,” en büyük sorunlardan biri artık taşeron meselesidir. ilk günkü gibi biz taşeron konusunda aynı yerde duruyoruz. bizim hükümetimize ifadelerimiz açık ve net oldu. basın aracılığıyla bizlerin önüne getirilen özel sözleşmeli personel çözümünü asla kabul etmiyoruz ve etmeyeceğiz”ifadesini kullandı.
 

Editör: TE Bilisim