İŞKUR üzerinden geçtiğimiz günlerde ilan edilen Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 Bin 243 personel alımı ilamı başvurularının başvuruları tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak gençlik lideri, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, cankurtaran, muhasebeci, makine teknikeri, çim alanı tesisi ve yönetim teknikeri, aşçı, aşçı yardımcısı kadrolarında görev almak isteyen adaylar İŞKUR tarafından yapılacak kura sonuçlarını açıklanmasını beklemekteydi. Nihayet kura sonuçları duyuruldu. Alımlarda mülakat sınavına girmeye hak kazanan adayların listesini işin olsa ekibi olarak açıklıyoruz.

NOTER KURA SONUÇLARI;

Noter Kura Töreni 27 Şubat 2019 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirildi. Kura listesinde ismi bulunan adaylardan asıl listede olanlar sözlü sınava çağırılacak. Sözlü sınav tarihi ve yeri Gençlik ve Spor Bakanlığının resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak. Ayrıca asıl aday sayısı kadar yedek aday belirlenecek. Yedek listede ismi bulunan adaylar ise ilk sıradan başlanarak asıl listeden göreve başlamayanlar yada deneme süresi içerisinde göreve başlamayanlar yerine çağırılacaklar.

Eğitim düzeyinde ilköğretim, ortaöğretim (lise)i önlisans ve lisans mezunu olarak başvuru yapan adaylar Temizlik Görevlisi, Cankurtaran, Mekaniker (Pedallı Araçlar), Otobüs Kaptanı (Şoförü), Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Elektrik Tesisatçısı (Bina) Güvenlik Görevlisi, Havuz Suyu Operatörü, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Garson (Servis Elemanı) Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni Makine Teknikeri Bilgisayar Donanım / Teknolojisi Teknikeri kadrolarında istihdamlar yapılacak.

KURA SONUÇLARI:

Kura sonuçlar açıklanmaya başlandı ve şimdilik sadece Kastamonu ili için kura sonuçları açıklandı. Diğer iller içinde kura sonuçları açıklandığında sizlerle paylaşılacaktır. Kastamonu GSB nin yaptığı duyuru şöyledir.

Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzde görevlendirilmek üzere sürekli işçi alımı ilgili Temizlik Görevlisi (Engelli ve Eski Hükümlü olarak başvuranlar dahil), Cankurtaran, Güvenlik Görevlisi, Havuz Suyu Operatörü, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı meslek kolları için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen nihai listelerde yer alan adayların kura çekim sonuçlarına aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

KASTAMONU KURA SONUÇLARI İÇİN  ( kastamonu.gsb.gov.tr/HaberDetaylari/1/158847/surekli-isci-alimi-kura-cekimi-sonuclari.aspx ) Bağlantısını kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz.

Diğer personel alımlarından ve gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilir, sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA