Fethullahçı Terör Örgütü üyelerine yönelik yapılan operasyonlar yurt genelinde devam ederken ortaya bazı tarihler atılmaya başlandı. Buna göre 12, 14, 15 Ağustos tarihlerine dikkat çekiliyor. Yapılan açıklamalara göre yurt genelinde büyük bir eylem planı olduğu düşünülüyor ve bunun sadece bir günde yapılması beklenmektedir. Halk arasında bu tarihlerde ne olacağı soruları sorulmaya başlanırken Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek yaptığı açıklamasında 14 Ağustos tarihinde ne olacağını açıkladı.

İstihbaratlarını Aldık

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek yaptığı açıklamasında Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin hain plan içerisinde olduğunu ancak yapacakları saldırılar konusunda istihbaratlarının sağlam olduğunu belirtti. Yapılan açıklama göre FETÖ/PDY mensupları 14 Ağustos 2016 tarihinde yurt genelinde ki farklı noktalarda bulunan trafolara eylem yapmaya hazırlanıyor. Amaçları Türkiye'nin elektriğini kesmek ancak elektrik kesintisi ile nelerin yaşanacağı konusunda her hangi bir bilgi yok. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek istihbaratlarının sağlam olduğunu belirtti yapılan tahminlere göre Fethullahçı Terör Örgütü üyeleri trafolara saldırmak dahi istese güvenlik güçleri engel olacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, FETÖ'cülerin Türkiye'yi bir hafta elektriksiz bırakmak istediğini belirterek kendilerinin Allah'ın izniyle burada olduklarını ve hainlerin amaçlarına ulaşamayacağını söyledi. İlerleyen günlerde tarih ve konu hakkında değişiklikler ya da yeni istihbaratlar öğrenilirse konu hakkında sizleri bilgilendireceğiz.