Ülkemiz de faaliyetlerine devam etmekte olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı açık pozisyonlarına memur ve personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik yaptığı açıklamasında 2 bin 500 kişilik memur alımında ısrarcı olduklarını duyurmuştu.

Bakan Faruk Çelik, Maliye Bakanlığı ile görüşmelerini sürdürerek bu sene en az 2 bin 500 kişilik atama yapmayı hedeflemektedir. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar heyecanlı bir şekilde ilanın ne zaman yayımlanacağını merak etmeye devam ediyor.

SESİNİZİ DUYURUYORUZ!

İşin Olsa aracılığı ile yorum bölümünden ya da sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşan değerli okuyucularımızın sesleri olmaya devam ediyoruz. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar 2 bin 500 kişilik memur alımının kesin olarak yapılması ve ilanın yayımlanmasını talep etmektedir. Peki ilanın ne zaman yayımlanacağı hakkında hr hangi bir bilgi var mı?

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2 bin 500 kişilik memur alımı yapması isteniyor. Peki yetkililerden memur alımı hakkında ilanın ne zaman yayımlanacağına dair bir duyuru geldi mi? Yapılan açıklamalara bakıldığında şu an için tarihin net olarak belli olmadığı belirtilebilmektedir. Ancak yakın zamanda yetkililerden konu hakkında açıklama beklenmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim