Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının bu sene 2 bin 500 kişilik memur alımı yapması bekleniyordu ki geçtiğimiz günlerde yaptığımız haber ile adayların seslerini duyurmaya çalışarak 2 bin 500 kişilik memur alımı ilanının ne zaman yayımlanacağı hakkında bir haber yapmıştık. (2 BİN 500 MEMUR NE ZAMAN ALINACAK İLANI İÇİN TIKLAYINIZ)

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik resmi Twitter hesabı aracılığı ile yaptığı duyurusunda memur alımına ilişkin müjdeli bir haber verdi. Peki Bakan Faruk Çelik memur alımı için nasıl bir açıklama yaptı.

BİR HAFTA İÇİNDE DUYURU YAPILACAK

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik yaptığı açıklamasında bakanlık olarak memur alımı hakkında bir hafta içerisinde süreci başlatmış olacaklarını duyurarak adaylara şimdiden hayırlı olsun dileklerini ileterek, personel alımı konusunda Maliye Bakanlığı ile yapılan görüşmelerde belirli bir anlaşmaya vardıklarının da müjdesini adaylar verdi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hazırlanan ilanın bir hafta içerisinde Devlet Personel Başkanlığına ilanın iletilmesi ve ilanın kamuoyuna duyurulması beklenmektedir. Memur alımı hakkında kamuoyuna duyuru yapılması ile sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz.

TÜM MEMUR İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim