Geçtiğimiz hafta Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde ki Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından hazırlanan memur personel alımı ilanı Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyuruldu. İlan edilen bildiri ile bin 44 memur personel alımı yapılacağı öğrenildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde ki Kredi ve Yurtlar Kurumu kadın ve erkek bin 44 memur alımı ilanına adaylar müracaatlarını gerçekleştirdi. Peki Kredi ve Yurtlar Kurumu bin 44 memur alımı başvuru sonuçları açıklandı.

SONUÇLAR AÇIKLANDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunun resmi internet sitesi aracılığı ile adaylar T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak sonuçları öğrenebilmektedir. Peki bundan sonra neler yaşanacak hangi adımlar yapılacak.

http://basvuru.gsb.gov.tr/Kullanici/Giris.aspx?ReturnUrl=%2f

SÖZLÜ SINAVLAR YAPILACAK


Başvurusu kabule dilen adaylar belirtilmiş olan illerde sözlü sınavlara girecektir. Kazanan adaylar 8 Mayıs 2017 tarihi itibari ile sözlü sınavlara alınacak ve adayların buradan da başarılı olması gerekecek. Sözlü sınavları da başarı ile geçen adaylar Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesinde ki öğrenci yurtlarında memur personeli olarak göreve başlayacaktır. Adayların sonuçları öğrenmesi için yukarıda ki linki takip etmesi ve sisteme T.C. kimlik numaraları ile şifreleriyle girmesi gerekmektedir.