Türkiye'nin farklı bölgelerinde istihdam etmekte olan taşeron işçiler için hükümet bilindiği üzere müjdeli haberleri verdi ve taşeron işçilere kadronun verileceğini duyurmuştu. Buna göre taşerona kadro başvuruları yapıldı ve adaylar sonuçların açıklanmasını beklemektedir.

Kurumlar taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıklamaya devam etmekte olup bu süreçte İşin Olsa ekibi olarak tüm kurumları sizler için teker teker takip ettik ve anlık olarak bilgi vermeye çalıştık. Buna göre tüm kurumların sonuçları açıklamasına sayılı saatler kala Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Polis Akademisi Başkanlığı tarafından önemli bir duyuru yapıldı.

TAŞERONA KADRO SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile taşerona kadro başvuru sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Buna göre kazanan adayların kamu kurumlarına geçebilmesi için taşerona kadro sınavına girecektir. Bu adayların yapması gereken sadece sınavdan 50 ile üzerinde puan alması durumudur.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Polis Akademisi Başkanlığı yapılan açıklama ile hangi taşeron işçilerin kadroya gireceği hangi adayların ise kadro alamayacağı belirtildi. Buna göre taşerona kadro sonuçlarında red alan adayların mutlaka 3 gün içerisinde kurumlara başvuru yaparak yeniden inceleme talebinde bulunması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim