Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı için bir ilan yayımlamıştı. Söz konusu ilan için başvurular 11 Şubat 2019 tarihi itibari ile alınmaya başlanmıştı. Başvurular 15 Şubat 2019 tarihinde sona ererek İŞKUR tarafından nihai liste duyurulmuştu. Binlerce aday için kura çekimi bugün ( 27 Şubat 2019 ) saat 10:00 itibari ile yapıldı ve adaylar kura sonuçlarını beklemekteydiler.

Ancak Gençlik ve Spor Bakanlığı ( GSB ) tarafından bir duyuru yapılarak adaylar için üzücü gelişme oldu. Binlerce aday Gençlik ve Spor Bakanlığının resmi internet sitesini ziyaret edere kur asonuçlarını bekliyorken bir uyarı mesajı ile karşılaştılar.

YAPILAN DUYURU?

Bakanlığımızca istihdam edilecek sürekli işçi alımına dair noter kura sonuçları konusunda herhangi bir duyuru bulunmamaktadır. İlerleyen günlerde noter kura sonuçları kurumumuza iletildiği tarihte Bakanlığımız resmî internet sitesinde ilan edilecektir.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sonuçların henüz ne zaman açıklanacağı hakkında bir duyuru yapılmadı. Ancak ilerleyen günlerde yani önümüzdeki günlerde sonuçların açıklanması beklenmektedir. Eğer Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak istiyorsanız İşin Olsa Mobil uygulamasını indirerek veya sosyal medya hesaplarımızı takip ederek sonuçlardan anında haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim