Gençlik ve Spor Bakanlığında kamu personeli memur alımları için yeni bir açıklama yapıldı.

2018/2 KPSS sonuçlarında yerleşen adayalar için teslim etmesi istenilen evraklar açıklandı. Buna göre adayların 16 Ocak tarihine kadar mesai saatleri içerisinde Ankara Altındağ ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı Atama ve Kadro Şube Müdürlüğüne istenilen evrakları teslim etmeleri istenildi. Adayların şahsen ya da posta yolu evrak teslim edebilecekler.

GSB'ye merkezi atamalarda Lisans mezunu olarak 65 personel atanmıştı. 2018/2 merkezi atamalarda lise, ön lisan ve lisans mezunu olarak atamaları geçtiğimiz günlerde gerçekleşen personeller için yeni bir açıklama yapıldı. Buna göre adayların KPSS sonuçlarında atamaları olan adaylar 16 Ocak tarihine kadar evrak teslim etmeleri gerekli olacak. İstenilen evrakları dilekçe ekinde nüfus cüzdanı fotokopisi, mezuniyet belgesi, aslı ya da onaylı örneği, ortaokul yada lise hazırlık okuyan adaylar ile yüksek lisans ve üst öğrenim görenler belgeleri, 6 vesikalık fotoğraf 4,5-6 cm altı ay içerisinde çekilmiş, sağlık durum belgesi, adli sicil belgesi, askerlik durum belgesi, yabancı dil puanı varsa, güvenlik soruşturması formu, 2 adet nitelik kodlarında belirtilen belgeler (varsa) dilekçe ekinde şahsen yada posta yolu ile Ankara Altındağ ilçesinde bulunan Gençlik ve Spor bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığına teslim edebilecekler. ( http://www.gsb.gov.tr/Duyuru/154227/genclik-ve-spor-bakanligi-kpss-2018-2-sonuclarina-gore-yerlestirilen-adaylara-ait-duyuru.aspx ) diğer detayları linkten erişebilirler.

Diğer personel alımlarından haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim