Gençlik Lideri personeli alımı yapılacak.

Önlisans ve Lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği alımlarda Gençlik ve Spor Bakanlığı birimlerinde istihdamlar yapılacak. Buna göre adayların başvuru şartlarında KPSS'den en az 60 ve puan almaları, Gençlik hizmetleri Genel Müdürlük onaylı Gençlik Lideri Belgesine sahip olmak başvuru şartları aranacak.

SERTİFİKA PROGRAMI;

Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinde hazırlanan yetiştirme eğitimlerine katılan adaylara Genel Müdürlük onaylı sertifika verilmekte. Eğitimler uzaktan eğitim sistemi ile yapılabilmekte. bilgi beceri yetenek geliştirmek amacıyla düzenlenen eğitim sertifika programlarıdır.

GÖREVLERİ VE MAAŞ HAKLARI

Gençlik merkezlerinde görevlendirilecek olan personellerin, buradaki gençlerin serbest zamanlarında katılımcıların yetenekleri doğrultusunda sosyal, kültürel sanatsal ve faaliyet alanlarında yönlendirme yapmak, zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak sağlıklı dengeli kişilik geliştirmelerine katkı sağlamak, gençlerin soruları ile bilgilenmek, danışman, rehber görevlerinde bulunmak, organizasyon koordinasyonu sağlamak gibi görevleri bulunmaktadır. Buna göre bu personellerin amaç ve görevleri ile ilgili bakanlığın kapsamlı açıklamaları bulunmaktadır. Gençlik Lideri maaşlarının ne kadar olduğu merak edilmektedir. Buna göre diğer haberimizde maaş haklarını aktarmaya devam edeceğiz. Gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamamızı indirebilirisiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA