Futbol'un önemli isimlerinden olan özellikle süper lig ekipleri arasında borcu olmayan bir takımın yıllardır başkanlığını yapan, alt yapıya önem vermekte olup pek çok futbolcuyu az miktarlara satın alarak kendi kulübünde eğittikten sonra büyük kulüplere büyük ücretlerle satan neredeyse Gençlerbirliği Spor Kulübünün sahibi olarak bilinmekte olan İlhan Cavcav'dan kötü haber geldi. Bilindiği üzere dün İlhan Cavcav kötüleşmiş ve aniden hastaneye kaldırılmıştı. Sevenleri Cavcav'ın durumunu merek ederken önemli bir açıklama yapıldı ve İlhan Cavcav'ın hayatını kaybettiği duyuruldu.

İlhan Cavcav Gözlerini Kapadı!

Bugün yapılan habere göre İlhan Cavcav kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınmış ve sabah saatlerinde dayanamayarak hayat gözlerini yumdu.

Futbol'un efsane isimlerinden olarak bilinmekte olan İlhan Cavcav'ın ölüm haberi sevenlerini adeta perişan bıraktı. Oyunculara ve teknik direktörlere her ne kadar sert çıkışlar sergilese de onları evlatlarından ayırmayan ve onlara sonuna kadar sahip çıkmakta olan İlhan Cavcav'ın Gençlerbirliği Spor Kulübü için maddi anlamdan daha çok manevi olarak değeri bulunmaktaydı. İlhan Cavcav'ın ölüm haberi üzerine yeni detaylar geldikçe sizlere aktaracağız.
Editör: TE Bilisim