Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile gelir uzman yardımcısı personeli alımı yapılacağı ve alımların sınav doğrultusunda yapılacağı belirtilmişti. Buna göre 2015 ve 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına giren adaylar 2 bin kişilik memur alımına müracaat etti.

Başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı büyük bir merak ile beklenirken sonunda Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan duyuru da 2 bin gelir uzman yardımcısı alımı sonuçlarının açıklandığını vehangi adayın nerede sınava gireceği belirtildi.

SINAV TARİHİ AÇIKLANDI

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile 2 bin gelir uzman yardımcısı memur alımu sonuçlarının açıklandığı belirtildiği gibi adayların nerede sınava girecekleri de belirtildi. Buna göre adaylar 14 Mayıs 2017 Pazar günü saat: 10.00'da sınava girecek.

Sınava girecek olan adayların güvenlik kontrollerinden geçirileceği duyurulduğu için adayların 09.00'a kadar bina salonun da hazır bulunması gerekmektedir. Hangi adayın nerede sınava gireceği kamuoyuna duyurulan bildiri ile açıklanmış olup yine adaylar aşağı da verilmiş olan linki takip ederek gerekli sorgulamalarını ve sınava nerede gireceğini öğrenebilir. Aynı link üzerinden sınav giriş belgesini indirecek olan adayların sınava gelirken bu belgeyi de yanlarında bulundurması gerekmektedir.

http://sinav.gib.gov.tr
TÜM DUYURULAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim