Gaziantep'te kavgada 5 ölü 2 yaralı!

Gaziantep'te hasta ziyaretine gelen iki aile arasında kavga çıktı. Daha önceden iki aile arasında boşanma ve mal paylaşımı nedeni ile husumeti bulunan iki aile arasında silahlı kavga oldu. Kavga da 5 kişi hayatını kaybederken 2 kişide yaralandı.

Gaziantep'te birbirine giren iki aile arasında silahlı kavga meydana geldi. Kavgada 2 kişi yaralanırken 5 kişi de hayatını kaybetti.

Gelen bilgilere göre, Mücahitler Mahallesi'nde özel bir hastanedeki yakınlarını ziyarete gelen ve aralarında husumet bulunan iki ailenin bireyleri hastane önünde tartıştı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Taraflar arasında yaşanan silahlı kavga sırasında, Bozan Polat olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan 6 kişi çeşitli hastanelere kaldırıldı. 

Yaralılardan Remzi Akar, Ahmet Gülmez, Halil Baran Gülmez ve Mahmut İnce, tedavi altına alındıkları hastanelerde hayatını kaybetti. Ölenlerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kavgaya karıştıkları belirlenen 4 kişiyi gözaltına aldı.

Akraba olan iki ailenin bireyleri arasında boşanma davası ve mal paylaşımı nedeniyle husumet bulunduğu öğrenildi.

AA

Editör: TE Bilisim