İstanbul'un yeni Kültür Sanat Merkezi projesi Galataport projenin tamamlandığında kapalı otopark Restoran, terminal binası, ofis alanları Otel ve muhteşem mimari özellikleriyle dünyaya açılan kapı olacak . Galataport çin yeni bir gelişme yaşandı projenin İnşaat aşaması devam ederken TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2002 finalleri burada yapılacak.  Acun Ilıcalı projelerinden büyük önem verdiği Survivor yarışması 2020 sezonuna günler kaldı. Ilıcalı son yaptığı programda finallerin İstanbul ilinde Galataport'ta yapılacağını ifade etti. Bilindiği gibi yarışmanın finalleri her yıl Kıbrıs'ta gerçekleştirilmektedir. Koronavirüs nedeniyle bir değişiklik yapılarak İstanbul finalleri gerçekleştirilecek.

SURVİVOR 2020 FİNALLERİ NEREDE YAPILACAK BELLİ OLDU!

Galataport nerede? İstanbul'da bulunmaktadır. Muhteşem manzaralı alanlarından bir tanesini bulunan Galataport dünyanın en cesametli ve büyüleyici yerlerinden biri Topkapı ile Karaköy ile Fındıklı kabataş'ın orijinal bu yana dimdik ayakta duran Galata'dan 1.2 kilometrelik sahil şeridi Boyunca Mimar Sinan Fındıklı kampüsü ne kadar uzanan bir alanda bulunuyor. Buranın inşası 2016 yılı sonunda başlamıştı. Özellikle alanda eski binaların yıkım işlerinin yapılmasının ardından 2020 yılı içerisinde tamamlanması planlandığı ifade edilmekte. İnşaat çalışmaları halen devam eden alanda yarışma Survivor için ara verilecek.

Galataport projesi ve Galataport kimin? Galataport Doğuş Grubu Bilgili Holding ortaklığıyla yaptığı proje 2020 yılının Nisan aylarında açılması planlamaktaydı şu anda halen yapım aşamaları devam ediyor.

SURVİVOR SON DÖRDE KALAN YARIŞLMACILAR!

Berkan, yasin, Cemal Can ve Murat Barış Survivor 2020 finallerinde son dörde kalan yarışmacılar oldu. Önceki bölümlerinde Elif ve Sercan yarışmadan elendi.

Editör: TE Bilisim