Yeni başlatılan herşeyiniz bizden projesi evlenecek olan gençlerin çok dikkatini çekiyor. Proje İzmir Bornova Belediyesi tarafından açıklandı. Gençler diğer ilçelerde ve illerde de yayılmasını istiyor. Özellikle pandemi döneminde düğün yapmanın zorluğunu yaşayan vatandaşlar bu zorluklar içerisinde bir müjde ile karşılaştılar. ücretsiz olarak kuaför damatlık, gelinlik ve gelin arabası ücretsiz olarak çiftlere verilecek.

EVLENECEKLERE MÜJDE ÜCRETSİZ VERİLECEK!

Projenin tanıtım toplantısı yapıldı. İş dünyasının da desteği projede Bornova Belediye Başkanı, Kuaförler ve Güzellik Salonları komitesinden de destek var. Gelin arabası olarak Belediyenin makam arabası tahsis edileceği açıklandı. Gelinlik ve damatlıklar ise MTK site yönetimi tarafından karşılanacak. Kuaför ihtiyaçları ise ilçedeki kuaförler karşılayacağı açıklandı. kısacası elenecek olan çiftlerden bu ihtiyaçlar için herhangi bir ücret istenmeyecek. 

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Başvurular muhtarlıklar tarafından alınacak. Müracaat eden vatandaşların muhtarlıkların belirleneceği ifade edildi. Belediyenin ihtiyaç sahibi vatandaşlara düzenlediği sosyal destek projesi vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı ve diğer illerde yaşayanlarda kendi illerinde de benzer bir projenin hayata geçmesini istemekteler. 

ÜCRETSİZ DAMATLIK, GELİNLİK VE GELİN ARABASI PROJESİ İÇİN YORUMLARINIZI PAYLAŞABİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim