Şanlıurfa'da gece yarısı yürüyerek evine giderken  silahlı saldırıya uğrayan pratisyen hekim 32 yaşındaki Burhan Çağlar Yücel hayatını kaybetti. Heniz kim tarafından ateş ediliği anlaşılmadı. Silah sesleriyle olay yerine gelen vatandaşların çağırdığı 112 Ambulan ile hastaneye kaldırılan Burhan Çağlar Yücel, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

 

Olay, gece geç saatlerde Ofis Mahallesi’nde meydana geldi. İlçedeki özel bir poliklinikte pratisyen hekim olarak çalışan ve aynı zamanda bir spor salonu işleten Burhan Çağlar Yücel, gece yürüyerek evine giderken silahlı saldırıya uğradı. Kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunun göğsüne isabet etmesiyle ağır yaralanan Dr. Yücel, silah sesini duyanların çağırdığı ambulansla Siverek Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yücel’i vuran saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan doktor, sabaha karşı meslektaşlarının müdahalesine karşın yaşamını yitirdi.


POLİS İNCELEME YAPIYOR


Evli olduğu belirtilen doktorun cesedi otopsi için morga konulurken, polis ekipleri ise sabah saatlerinde olayın meydana geldiği bölgeyi güvenlik şeridine alarak inceleme başlattı. Olay yeri ve çevresinde uzun süre araştırma yapan polis, bölgede terk edilmiş bir otomobili de olayla ilgisi olabileceği düşüncesiyle inceledi. Polis, elde ettiği bulgular ve görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda Burhan Çağlar Yücel’in ölümüne yol açan saldırganın kimliğinin belirlenerek yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor.

 

Editör: TE Bilisim