Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son günlerin en çok konuşulan tartışma konusu Erken seçim için açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Erken seçim açıklamasına dair bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Konya’da AK Parti İl Başkanlığı toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Son Günlerin en çok tartışma konusu olan Erken seçim konusuna dair önemli açıklamalarda bulundu.

Özellikle Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Gündem oluşturmak için çıkartılan Erken seçim haberlerine dair Konya'da katıldığı AK Parti il başkanları toplantısında bir açıklama gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerin zamanında yapılacağını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın,” Ana muhalefet partisi Her zamanki gibi hiçbir proje üretmiyor. Türkiye'de Ana muhalefet yok Biliyor musunuz? Sanırım bu aralar bir şey bulamadılar erken seçim demeye başladılar. Türkiye için seçim zamanı zaten belli. Bilindiği üzere daha önceden erken seçime gittik rezil rüsva oldunuz. Daha hangi erken seçimi istiyorsun.

Ne zamandan beri istenilen Erken seçim demokrasinin namuslu oldu? Ey Kemal Kılıçdaroğlu, sen önce namus kavramını öğrendikten sonra  bu halkın karşısına çık! senden Demokrat memokrat olmaz. senden olsa olsa sadece darbecilere şakşakçı olur”dedi
 

Editör: TE Bilisim