Fransanın Başkanti Paris'te bir dizi yapılan bombalı saldırılar sonucunda 153 kişinin öldüğü olaylardan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulunarak, ' Sözün bittiği yerde bulunuyoruz' dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'daki terör saldırıları ile ilgili açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris'teki saldırıyla ilgili, "Bir konser salonunda yaşanan rehin alma hadisesinin de hiçbir insani ve ahlaki değerle izahı mümkün değildir. Bu elim hadise, terörizm konusunda uzun süredir dile getirdiğimiz hassasiyetlerin ne kadar isabetli olduğunu acı bir şekilde göstermiştir" dedi.

153 KİŞİ ÖLDÜ


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris'teki saldırıyla ilgili, "Ülkem ve milletim adına mevkidaşım Sayın Hollande'a ve Fransız halkına kayıpları için taziyelerimi sunuyor yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi. Erdoğan şunları söyledi:
"Bu elim hadise terörizm konusunda uzun süredir dile getirdiğimiz hassasiyetlerin ne kadar isabetli olduğunu acı bir şekilde göstermiştir. Uluslararası toplum olarak terörizme karşı bir mutabakatın olması gerektiğini hep ifade ettik ve terörizme karşı mücadelemizi de hassasiyetle sürdürdük, sürdürüyoruz. Ancak artık terörizmle mücadele konusunda sözün bittiği yerde olduğumuzu hatırlatmak istiyorum. Bunun artık ön plana çıkması gereken bir dönemde olduğunu özellikle hatırlatmak istiyorum."

Editör: TE Bilisim