Bayram yaklaşırken devlet tarafından verilen ve verilmesi planlanan destekler de gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Bu destekler vatandaşı sevindiriyor, en önemli desteklerden biri de engelliler için gelecek. Emeklilere verilen 1000 TL değerinde bayram ikramiyesinin, engellilere de verilmesi meclis gündeminde yer aldı. TBMM gündemine düşen bu haber için engelliler sabırsızlık içerisinde bekliyorlar.

İsmail Koncuk Engellilere 1000 TL İkramiye Verilmesini İstedi

Geçtiğimiz günlerde yapılan TBMM Genel Kurulu kapsamında milletvekilleri söz alarak düşüncelerini paylaşıp yeni uygulamaların gündeme gelmesi için beyanlarda bulundular. Söz alan milletvekilleri arasında Adana Milletvekili de yer aldı. Adana Milletvekili İsmail Koncuk engellilere verilen destekleri büyük hayranlıkla takip ettiğini belirtti. Sonrasında yeni bir desteğin daha gündeme gelmesini talep etti.

Adana Milletvekili İsmail Koncuk yaptığı açıklamasında her sene bayramlarda emekli maaşı alan emeklilere 1000 TL bayram ikramiyesi verildiğini belirtti. Aynı ikramiyenin engellilere de verilmesini talep etti. Engellilerin günlük yaşamları içerisinde engelli olmayan vatandaşlarımızdan daha fazla sorunla karşılaştığını belirtti. Bu sorunlarla mücadele etmeleri için onlara destek olmamız gerektiğini söyledi.

Tıpkı emeklilere olduğu gibi engellilere de 1000 TL bayram ikramiyesi verilmesi gerektiğini söyleyerek engellilere böyle bir desteğin vatandaşlara büyük bir katkı yapacağını söyleyerek konuşmasını tamamladı.

Editör: TE Bilisim