İçişleri Bakanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdürmekte olan Emniyet Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için normal polis memuru ve Polis Özel Harekat PÖH sınıflı öğrenci alımlarını gerçekleştirmektedir. İlanlar bilindiği üzere Polis Akademisi Başkanlığı tarafından hazırlanarak kamuoyuna duyurulmaktadır. Peki Polis Özel Harekat PÖH alımı yapılacak mı, PÖH alımı ne zaman yapılacak mı? PÖH alımı tarihi belli oldu mu?

PÖH ALIMINA LİSE MEZUNLARI BAŞVURABİLİR Mİ?

Emniyet Genel Müdürlüğünün en kısa süre içerisinde Polis Özel Harekat PÖH sınıfı için öğrenci alımı yapması bekleniyor. Peki PÖH alımına lise mezunları başvurabilir mi? Buna göre PÖH alımlarına en az önlisans mezunu öğrencileri kesin olarak başvuru yapabilecek fakat başvuru sayısının artırılması için lise mezunu adaylarının da başvuru yapmasına olanak sağlanabilir.

PÖH ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Polis Özel Harekat PÖH alımı ne zaman yapılacak? Buna göre PÖH alımlarının 2018 yılı içerisinde yapılması beklenmekte olup büyük ihtimal ile 21. dönem POMEM eğitimleri ortalardayken yeni bir ilan yayımlanabilir ve bu ilan Polis Özel Harekat PÖH sınıfı için yapılabilir çünkü iki dönemdir POMEM'e on binlerce normal polis memuru olacak öğrenci alımı yapıldı ve adaylar sıranın PÖH sınıfında olduğunu düşünmektedir.

POLİS İLANLARINDAN İLK HABERDAR OLMAK İÇİN;
Mobil Uygulamamızı Buradan İndir!

Editör: TE Bilisim