İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü EGM'nin en seçkin sınıfı bilindiği üzere Polis Özel Harekat PÖH sınıfıdır. Öyle ki PÖH alımları geldiğinde adaylar tarafından rekor sayıda başvuru gelmekte ve tempolu bir sınav süreci geçmektedir. Buna göre 19. dönem PÖH alımı hariç yıllardır erkek adaylar için PÖH alımı olmuyor. Adaylar seslerini duyurabilmek için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan PÖH alımı için ilanın çıkılmasını talep etmektedir. En az lise mezunu PÖH alımı için 10 Ocak tarihinde etkinlik yapılacaktır.

10 Ocakta PÖH Alımı Etkinliği

En az lise mezunu Polis Özel Harekat alımı için adaylar Twitter üzerinden etkinlik gerçekleştirecektir. Etkinlik aracılığı ile PÖH olmak isteyenler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan PÖH ilanının çıkarılmasını talep edecek. Peki etkinliğin detayları nelerdir?

Etkinlik Detayları Nelerdir?

10 Ocak 2021, saat: 19.00 en az lise mezunu PÖH alımı için etkinlik yapılacaktır. Twitter üzerinden #SnSoyluPöhMüjdesi tagı ile adaylar tweet atacaktır. Bu tweetler aracılığı ile adaylar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ulaşmaya çalışacak ve en yakın sürede en az lise mezunu PÖH alımı taleplerini iletecektir. Bilindiği üzere özellikle Twitter üzerinden yapılan etkinlikler bir hayli etkili olmaktadır.

PÖH Alımı Facebook Grubu İçin Giriniz

PÖH Alımı hakkında ilan ve bilgi haberleri için aşağıdan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz. PÖH alımı talepleriniz için hemen aşağıdan sitemize yorumda atabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan