İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Jandarma Genel Komutanlığı her sene açık olduğu pozisyonları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmekte olup bu senede personel alımlarının en kısa süre içerisinde başlaması beklenmektedir.

Peki en az lise mezunu, askerlik ve Kamu Personeli Seçme Sınavı şartsız Jandarma Özel Harekat JÖH alımı ne zaman yapılacak? JÖH alımlarına yönelik her hangi bir bilgi var mı? www.isinolsa.com ekibimize gelen yoğun istekler üzerine yayımlanan bilgileri sizler için derliyoruz.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Jandarma Genel Komutanlığı çok sık bir şekilde Jandarma Özel Harekat JÖH alımları gerçekleştirmekteydi ancak 2018 yılına girilmesi ile alım ilanı henüz yayımlanmadı fakat en kısa süre içerisinde kamuoyuna duyurunun yapılması ve alımların başlaması bekleniyor. Bilindiği üzere bundan sonra alımlarda askerlik şartı aranmayacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanması beklenen Jandarma Özel Harekat JÖH alımı ilanına kimler başvuru yapabilir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, fiziğinde ve sağlığında kusuru olmamak, sicili temiz olmak, silah taşımaya engeli olmamak, 164 cm'den kısa olmamak, komando olur raporunu doktorlardan almış olmak şartları aranmaktadır. İlan yayımlandığında İşin Olsa ekibi olarak sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.

TÜM ASKERİ İLANLAR BURADA

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER - İzin almadan kullanılamaz. Aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.