İçişleri Bakanlığı bünyesinde görev yapmakta olan Jandarma Genel Komutanlığını geçtiğimiz sene yayımladığı ilanlar ile ilkokul mezunu askeri personel alımları yapmaya başladı. Ancak en az ilköğretim mezunu askeri personel alımı ilanları sadece lojistik sınıfı için gerçekleştirilmektedir.

Buna göre Jandarma Genel Komutanlığı lojistik sınıflı askeri personel alımları uzman erbaş ile uzman çavuş sınıfında gerçekleştirilmekte olup adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. Peki bu sene İçişleri Bakanlığı bünyesine bağlı Jandarma Genel Komutanlığı lojistik branşlı askeri personel alımını ne zaman gerçekleştirecek, detaylar nedir?

LOJİSTİK BRANŞLI ASKERİ PERSONEL ALIMI

Jandarma Genel Komutanlığı lojistik branşlı yani meslek sınıflı örneğin aşçı, berber, terzi, teknisyen, şöfor vb. gibi kadrolar için en az ilköğretim mezunu askeri personel alımı ne zaman yapılacak? Şu an için İçişleri Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığından konu hakkında bir duyuru gelmedi ancak alımların bu sene de devam etmesi beklenmektedir.

İLANLAR YAYIMLANINCA BİLGİ VERECEĞİZ

İşin Olsa ekimize sürekli olarak en az ilköğretim mezunu lojistik branşlı askeri personel alımlarının ne zaman yapılacağı yönünde sorular geldiği için bizlerde ilanlar yayımlandığında anlık olarak sizlere bilgi vereceğiz. Lütfen İşin Olsa kamu sitemizi takip ederek tüm ilanlardan haberdar olabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim