İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde çok sayıda taşeron işçi istihdam etmekteydi. EGM bünyesindeki taşeron işçilerde kamuya geçmek için müracaatlarını gerçekleştirmiş ve sonuçların açıklanmasını beklemekteydi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kamuoyuna yapılan açıklama ile taşerona kadro başvuru sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Peki kimler olumlu sonuç aldı, kimlerin taşerona kadro başvuru sonuçları olumsuz sonuçlandı. Adaylar nasıl sorgulamalarını yapacak?

EGM TAŞERON SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Emniyet Genel Müdürlüğünün sahibi olduğu resmi personel sayfası aracılığı ile yeni hizmetler sunuldu ve taşerona kadro sonuçlarını öğrenme, kesin taşerona kadro listesi ve mülakat sınav yeri sorgulama özellikler kamuoyuna duyuruldu adaylar sorgulamalarına başladı.

Buna göre adayların http://www.personel.pol.tr/Sayfalar/sinav_sonuc.aspx linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Enter ya da git tuşu ile adaylar ilgili linke ulaşabilecek olup ekrandaki bölüme T.C. kimlik numaraları, isim, soy isim ve güvenlik kodlarını yazarak taşerona kadro sonuçlarını öğrenebilir.

Editör: TE Bilisim