Emekliye Bir Müjde Daha! 300 Lira Promosyon

Artık Emeklinin yüzü daha çok gülecek. 2016 Ocak ayında yapılacak 300 zam promosyonları emeklilerin yüzünü biraz daha güldürdü. Hükümet tarafından yapılacak zamlardan sonra, Ocak ayında bazı özel bankalarda emeklilere 300 lira promosyon vermeye hazırlanıyor. Verilmesi düşünülen Promosyon çoktan KPDK'ya girdi bile.

 

2016 Yılı Emekli için yeni bir başlangıç olacak. Ocak ayında emekliler için verilmesi düşünülen 300 lira promosyon KPDK'da. Bunun yanı sıra Emeklilerin Ocak ayından sonra verilmesi planlanan seyyanen zamları da dağıtılmaya başlanacak. Emekli için müjdeler bir türlü bitmiyor, sırada promosyonlar geliyor. Kamu Personel Danışma Kurulu (KPDK) yapmış olduğu toplantıda Davutoğlu'na sunulan taleplerin olduğu dosyada yer alan promosyon ve Bankalar ile yapılan anlaşmalara ilişkin açıklama yaptı ve artık Emekliler maaşlarını aldıkları Bankalardan yıllık promosyon alabilecek dedindi. Yapılacak olan bu promosyondan 11 milyon emeklinin yararlanması bekleniyor.

 

Başbakan Ahmet DAvutoğlu, 1 Kasım seçimlerinde zaten büyük müjdeyi vermişti. Başbakan Davutoğlu, seçim çalışmalarındaki konuşmasında Bankaların 300 lira promosyon vermeleri için çalışıyoruz açıklaması yapmıştı. Davutoğlu, bütün bankalar bu hizmeti verecek dedi. Açıklanan bu promosyonların ödemeleri ise, SGK ile yapılacak protokolden sonra başlayacak. Ocak 2016 itibariyle Banka promosyonlarının emeklilere dağıtılması bekleniyor. Bunun yanın da ise yine 1 Kasım seçim vaatleri arasında yer alan emeklilere yıllık 1200 TL ek ücretlerde 1 ocaktan sonra dağıtılacak.

Editör: TE Bilisim