Başbakan Binali YILDIRIM geçtiğimiz hafta içinde yapılan Bakanlar Kurulu sonrasında emeklilere iki bayramda Bin Tl ikramiye verileceğini açıkladı. Emeklilere verilen müjdeli haberin ardından kamuda çalışan milyonlarca çalışan memura bayram ikramiyesi verilecek mi diye sormakta. İşin olsa ekibi olarak memurlara ramazan ve kurban bayramı öncesi ikramiye için yaşanan gelişmeleri aktarıyoruz.

KAMUDA ÇALIŞANLAR BAYRAM İKRAMİYESİ İSTİYOR!

Emeklilere verilen bayram ikramiyesi çalışmasının memurlara yapılıp yapılmayacağı henüz bir netlik kazanmasa da sendikalar memurların taleplerini gündeme getirmeye devam ediyor. Türk Ulaşım Sendikası yetkilileri konu ile yaptığı açıklamada Seçime 50 gün kala emeklilere verilen ikramiye ile sevindiren bir kara imza atıldığını aylık enflasyonun 4.7 olduğunu hatırlatarak memurlara ikramiyenin mecburi bir hale geldiğini belirtti. 3 Milyon memur dört gözle beklediği ikramiye için herhangi bir engel bulunmuyor.

MEMURA BAYRAM İKRAMİYESİNE DESTEK GELDİ!

İki bayram öncesi memurların ikramiye alması için Ak Parti Ortahisar ilçe Başkanından da destek geldi. 12 Milyon emekliye verilen müjdeli haberi verdi. Başkan Temel Altunbaş kendilerinin bu konuda köprü olmaya hazır olduklarını belirterek, Duyduğumuz kadarıyla hükümetin memurlar için çalışma yaptığını müjdeledi. 

İŞİN OLSA