Tesla Ceosu ve Spacex'in kurucusu Elon Musk'un yeni çoğu dünyaya geldi. Musk, çocuğuna X Æ A-12 ismini verdiğini sosyal medya üzerinden açıkladı.

Sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına giren Elon Musk'un yeni çocuğunun ismi X Æ A-12 anlamı ne olduğu merak edilmeye başlandı. Musk'ın eşi Grimes'da daha önce sosyal medyadan insanları uyararak herkesin şaşıracağını ifade etmişti. Ancak bu kadar anlamsız bir isimle karşılaşmayı kimse beklemiyordu. Elon ve Grimes'in ilk çocuğuna verdikleri isimin yanı sıra gelecekte cinsiyeti seçme özgürlüğünü garanti edeceği açıklaması yapıldı.

Gerçek ismi Clarie Voucger olan eşi ile 2017 yılından beridir birlikte. Musk'un önceki beraberliklerinden 5 çocuğu var. Grimes 32 yaşında anne oldu.

X Æ A-12 ANLAMI NEDİR?

’Æ ash (kül), A12 Archangel olarak adlandırılan Lockheed A-12'den geliyor. bebeğin adının X Ash Archangel olarak anlamlandırıldığı ifade edildi. Bu konuda bir sosyal medya paylaşımına Elon Musk beğeni atarak cevap verdi.

Elon Musk kimdir? 1971 yılında ÜGney Afrika ülkesinde dünyaya geldi. Spacex'in kurucusu ve Tesla Motors, Paypal gibi dünyaca ünlü firmaların kurucu ortağıdır. Gerçek isimi Elon Reeve Musk'dır.

Editör: TE Bilisim