Elazığ'da dün akşam yaşanan olayda Katil koca, boşanmak istediği eşinin babasını öldürdü. İlk önce eşinin akrabalarıyla tartışan eli silahlı koca Selçuk B. kayınpederini öldürdükten sonra, 3 kişiyi'de yaraladı.


Olay, merkez Sanayi Mahallesi Kapçık Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Selçuk B.,(32) kardeşi U.B. ile birlikte 5 ay önce evden ayrılan eşi Seda B’nin (25) kaldığı kayınbabası Fethi Aktaş’ın (56) evinin sokağına geldi. Sokakta, kayınbabası Fethi Aktaş ve yakınları ile tartışan koca Selçuk B., otomobilde bulunan tüfeği alarak peş peşe ateş etti. Olayda Fethi Aktaş ağır, Şemsettin Ayyıldız, Tahir Dağdelen ve Murat Aktaş ise hafif yaralandı.

1 KİŞİ ÖLDÜ 3 KİŞİ YARALANDI


Yaralılar, ambulanslarla Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Fethi Aktaş hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, Selçuk B. ile kardeşi U.B’yi tüfekle birlikte yakalayarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürdü. Savcının ve olay yeri ekiplerinin güvenlik şeridiyle çevrilen sokakta inceleme yapmasının ardından şüpheli kocaya ait otomobil de olay yerinden çekildi.

Editör: TE Bilisim