15 Temmuz'un ikinci yıl dönümünde yurdun dört bir yanında kahraman Türk halkı yeniden ses yükselmeye ve 15 Temmuz günü hayatını kaybeden şehitler için dualar etmeye başladı. Siyasi liderler ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile Türkiye'nin önemli bölgelerinde bu akşam programlar yapılmaya devam edecek.

Buna göre en çok gözlerin olduğu şehirlerden bir tanesi de Ankara çünkü hain darbe girişiminden en çok etkilenen şehirlerden birisi Ankara'dır. Ankara'da da eski ismi ile Kızılay'da birkaç gündür olduğu gibi bugünde halk toplanacak. Peki EGO otobüsleri bedava mı? EGO'dan açıklama yapıldı mı?

EGO BEDAVA MI?

İşin Olsa ekibimize gelen pek çok sorulardan bir tanesi 15 Temmuz'da Ankara için EGO seferlerinin ücretsiz olup olmadığı oldu. Sizler için ekip olarak araştırma yaptık ve sonuçları sizlerle paylaşıyoruz. Buna göre Ankara'da 15 Temmuz saat: 06.00 itibari ile 16 Temmuz saat: 06.00 surları arasında tüm şehir için EGO otobüs hatları ücretsiz, bedava olacaktır. İlgili açıklama Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Tuna tarafından duyuruldu ve tüm halk Kızılay Milli İrade Meydanına davet edildi.

Editör: TE Bilisim