Bilindiği üzere 15 Temmuz şehitlerini anmak, etkinlikler yapmak ve tekrar demokrasi nöbeti tutmak için bu sene 15 Temmuz'da tüm Türkiye geneli demokrasi nöbetleri tutulacak. Şüphesiz ki darbeyi en çok hissedenler ve FETÖ'cü hainlere karşı baş kaldıranlardan bir tanesi de Ankaralılardır.

15 Temmuz hain darbe girişiminin sona ermesi ile Ankaralılar haftalarca Kızılay meydanlarını akın akın doldurarak FETÖ'cü hainler için idam çağrıların bulundu, dualar etti ve 15 Temmuz şehitlerini anma etkinlikleri yaptı. Bu sene 15 Temmuz'un unutulaması için yurdun dört bir yanında çeşitli etkinlikler yapılacaktır. Peki Ankara'da EGO, metro ve ankaray seferleri ücretsiz olacak mı?

BELEDİYE DUYURU YAPTI!

Ankaralıların bu sene yine meydanlarda demokrasi nöbeti tutma isteğinin bildirilmesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi konu hakkında resmi bir duyuru yaptı. Buna göre;

15 Temmuz 2017 tarihi öğlen saatleri itibari ile EGO, metro ve ankaray seferlerinin tüm Ankara genelinde ücretsiz olacağı ve 16 Temmuz 2017 saat: 12.00'a kadar seferlerin ücretsiz olmaya devam edeceği belirtildi. Buna göre Ankaralılar 15 Temmuz 2017 öğle saatleri itibarinden başlayarak 16 Temmuz 2017 saat: 12.00'a kadar otobüslere ücretsiz olarak binebilecektir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bu duyurunun yapılması ile birlikte seferlerin ücretsiz olacağı öğrenildi. Buna göre meydanlarda yine binlerce kişinin nöbet tutması, şehitleri anma etkinliği gerçekleştirmesi beklenmektedir. Yurt genelinde 15 Temmuz için çeşitli programlar düzenlenecektir.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim