Yaşanılan askeri darbe girişiminden sonra Ankaralılar meydanlarda her gün toplanmaya devam ediyor. Darbe üzerinden 11 gün geçti ancak yine de herkes meydanları akın ediyor ve bayraklarla sloganlar atmaya devam ediyor. Kara günlerin geçmesi ile şuanda meydanlarda binlerce farklı partili kişilerin omuz omuza bayrak sallaması siyasileri de oldukça mutlu ediyor. Ankaralıların kolay ulaşım sağlaması ve demokrasisine sahip çıkması adına meydanlara dökülmesi adına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'den sevindirici haber geldi.

EGO, Ankara ve Metro Seferleri Bedava Olacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek verdiği talimat ile otobüs seferlerinin 31 Temmuz 2016 saat: 24.00'a kadar ücretsiz olacağını duyurdu. Söz konusu yapılan açıklama EGO'nun resmi internet sitesinden de yayınlandı.

Ankaralılar sadece EGO Halk Otobüslerine ücretsiz binmiyor aynı zamanda metro ve ankaray'da 31 Temmuz 2016'ya kadar ücretsiz. Halkın meydanlarda demokrasi nöbeti tutmasından dolayı otobüs seferlerinin ücretsiz olma süresi artıyor. Parlemento halkın bu denli demokrasiye sahip çıkacağını ve meydanlarda toplanacağını düşünmüyordu ancak Türkiye'nin dört bir yanında meydanlarda bayraklar sallayarak demokrasisine sahip çıkan vatandaşlar oldukça güzel görüntüler oluşturmaya devam ediyor.
Editör: TE Bilisim